Starten bij Beyuna: de beste redenen

Business
Starten bij Beyuna: de beste redenen

Je vindt een gezonde levensstijl belangrijk en wilt dit graag delen met anderen. Een compensatieplan ontwikkeld op basis van dertig jaar ervaring in de netwerkmarketingindustrie en gericht op het herverdelen van geld. Gelijke kansen, lage kosten en een hoog inkomenspotentieel. En dit is nog lang niet alles. Wil je weten wat het Beyuna concept zo uniek en krachtig maakt? Dit zijn de beste redenen om te starten bij Beyuna.

Autonomie

Beyuna biedt autonomie. Jouw succes wordt niet bepaald door externe factoren zoals personeel, debiteuren en hoge overheadkosten. Je stelt eigen doelen, bepaalt een eigen route en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Daarbij bepaal je je eigen inkomen dat is gebaseerd op jouw prestaties: hoe meer actie, hoe meer inkomen.

Iedereen gelijke kansen

Bij Beyuna maakt jouw leeftijd, geslacht of afkomst niet uit. Iedereen heeft gelijke kansen. Jouw start is niet afhankelijk van de inhoud van je portemonnee en of je ervaring als ondernemer hebt. Jouw passie, inzet en drive zijn bepalend om jouw business succesvol op te bouwen.

Lage kosten

Als je als ondernemer begint, heb je vaak hoge kosten. Samenwerken met Beyuna is anders dan traditioneel ondernemen. Je kosten blijven laag, omdat je niet
gebonden zit aan bijvoorbeeld locaties, voorraden of personeel.

Jij kiest met wie je werkt

Met Beyuna bouw je gestructureerd en doelgericht aan jouw toekomst. Je werkt met gelijkgestemden en kiest zelf een team van mensen met wie je de komende jaren wilt bouwen.

Internationaal ondernemen

Je bouwt aan een locatie onafhankelijke business met een wereldwijd bereik via dropshipping. Beyuna is in Nederland opgericht en biedt je de mogelijkheid om een inkomen zonder beperkingen op te bouwen. Wij leveren de producten direct bij jouw klanten in binnen- en buitenland.

Kwalitatief hoogwaardige supplementen

De voedingssupplementen van Beyuna zijn natuurlijk, Clean Label en van hoge kwaliteit. Ze voldoen aan de wettelijke eisen en keuringen. In het ontwikkelen van de supplementen spelen we continu in op de laatste wetenschappelijke onderzoeken.

Wellness-industrie

Beyuna richt zich op de wellness-industrie, de grootste groeimarkt van dit moment. Gezondheid en voeding worden steeds belangrijker voor consumenten en ook het nut van supplementen wordt ingezien. Daarnaast stimuleren de resultaten van Beyuna supplementen herhaalaankopen.

Beyuna Academy

Netwerkmarketing is een vak en daarvoor is training en opleiding nodig. Vanuit de Beyuna Academy bieden wij trainingen, seminars en presentaties aan. Met hulp van ervaren en succesvolle ondernemers leer je alles wat nodig is om succesvol te worden met het Beyuna concept. Je krijgt de benodigde kennis en handvatten, versterkt je communicatieve vaardigheden en ontwikkelt je op professioneel en persoonlijk vlak.

Eigen website en meer

Als Beyuna distributeur krijg je diverse tools om jouw business tot een succes te maken. Een eigen (meertalige) website met shop, een app, e-learning, businessplan en marketingtools. Zo heb je jouw Beyuna business altijd tot je beschikking, ongeacht waar je bent. In een professionele online omgeving heb je 24/7 inzicht in jouw omzet en groei ten opzichte van de door jou vastgestelde doelen. Je kunt ook gebruikmaken van de unieke forecast module (replica van het compensatieplan) waarmee je kunt uitrekenen wat je kunt gaan verdienen.

Community en waardering

Je maakt deel uit van een community van gelijkgestemde individuen die elkaar ondersteunen en stimuleren om succesvol te worden en om de gestelde doelen te bereiken. Daarnaast ontvang je waardering voor behaalde resultaten door middel van Beyuna incentives. Samen plezier maken, een feestje vieren, maakt deel uit van onze lifestyle.

Haalbaar compensatieplan

Het transparante compensatieplan van Beyuna stimuleert het helpen van anderen om ook succesvol te worden. Het is uniek vanwege het hoge inkomens- potentieel met uitbetaling in zes gekwalificeerde levels en realistische kwalificaties. Je kunt ook bonussen verdienen als jouw support leidt tot resultaten bij jouw businesspartners. Je bouwt samen aan jouw business.

Residuele inkomsten

Bij Beyuna bouw je aan een doorlopend passief inkomen. Je bouwt een gebruikersmarkt op met klanten en distributeurs die enthousiast zijn over de supplementen. Dit zorgt voor residuele inkomsten die een stabiele financiële toekomst garanderen.

Overerfbaar inkomen

Je bouwt iets op wat bij ziekte een doorlopend inkomen biedt en bij overlijden kan worden overgedragen aan erfgenamen.