Voor jezelf beginnen

Kennisbank
Voor jezelf beginnen

Wil je de vrijheid van het ondernemerschap zonder hoge investeringen en vaste lasten? Overweeg dan om je eigen bedrijf te starten met Beyuna, een Nederlands bedrijf dat zich richt op de grootste groeimarkt van dit moment: hoogwaardige voedingssupplementen zonder synthetische vulstoffen. Het compensatieplan is ontwikkeld op basis van 30 jaar ervaring in de netwerkmarketingindustrie en gericht op het herverdelen van geld. Gelijke kansen, lage kosten en een hoog inkomenspotentieel.

Wat biedt Beyuna

Beyuna biedt autonomie. Je stelt eigen doelen, bepaalt een eigen route en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Daarbij bepaal je je eigen inkomen dat is gebaseerd op je prestaties: hoe meer actie, hoe meer inkomen. Zo bouw jij (passieve) inkomsten op. Wij bieden ondersteuning door:

1. Een eigen website en marketingtools

Als Beyuna distributeur krijg je diverse tools om jouw business tot een succes te maken. Een eigen (meertalige) website met shop waar jouw klanten kunnen bestellen, een app, e-learning, businessplan en marketingtools. Wij versturen de producten voor jou naar de klant, zo bouw je passieve inkomsten op.

2. Online administratiesysteem

In de professionele online omgeving heb je 24/7 inzicht in jouw omzet en groei ten opzichte van de door jou vastgestelde doelen. Je kunt ook gebruikmaken van de unieke forecast module waarmee je kunt uitrekenen wat je kunt gaan verdienen.

3. Kwalitatief hoogwaardige supplementen

De voedingssupplementen van Beyuna zijn natuurlijk, Clean Label en van hoge kwaliteit. Ze voldoen aan de wettelijke eisen en keuringen. In het ontwikkelen van de supplementen spelen we continu in op de laatste wetenschappelijke onderzoeken.

4. Financiële voordelen

Deze zakelijke kans biedt niet alleen een hoog inkomen en locatie-onafhankelijkheid, maar ook een oplossing voor je pensioenvraagstuk. Je bouwt iets op wat bij ziekte een doorlopend inkomen biedt en bij overlijden kan worden overgedragen aan erfgenamen.

Conclusie

Als ondernemer spreekt het starten van een bedrijf zoals hierboven beschreven je ongetwijfeld aan. Samenwerken met Beyuna is anders dan traditioneel ondernemen. Je bepaalt zelf de kosten en je hebt geen last van de kosten voor bijvoorbeeld locaties, voorraden of personeel. Ontdek hoe Beyuna je kan helpen om de droom om voor jezelf te beginnen waar te maken.